Se framanta tot la un loc si se imparte in 2 parti egale, dupa care se intinde o foaie, se pune in tava unsa si tapetata cu faina, se presara o lingura de gris, dupa cre se pun merele rase in prealalbil si lasate cu zaharul si scortisoara, dupa care se aseaza jumatatea cealalta de aluat. Se inteapa cu furculita din loc in loc si se da la cuptor cca. 45 min

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii