1.Mixati ouale cu zaharul pana ce devin ca o crema si zaharul s-a topit.
2.Adaugati uleiul si esente dupa gustul vostru.
3.Renuntati la mixer si adaugati faina amestecata cu praful de copt si cacaua ( in ploaie ). Trebuie sa iasa o compozitie destul de tare.
4.Taiati merele cubulete(nu foarte mici) si le asezati intr-o tava cu peretii detasabili, tapetata cu ulei si hartie de copt.(eu am folosit o tava cu diametrul de 26)
5.Turnati compozitia peste mere si amestecati. Deasupra presarati fulgi de migdale.
6.Dati la cuptorul preincalzit la 160 grade timp de ~ 60 minute. ( Puteti face proba cu scobitoarea)
Mod de preparare glazura:
Puneti toate ingredientele pe foc si lasati sa dea in cateva clocote,apoi turnati glazura fierbinte peste prajitura calda. Taiati prajitura dupa ce s-a racit bine.
Puteti sa renuntati la glazura si s-o pudrati cu zahar pudra.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii