Ungem un vas termorezistent cu putin unt. Frecam untul la temperatura camerei cu ouale, zaharul pudra si un praf de sare.Adaugam faina amestecata cu praful de copt si cacaoa.Adaugam esenta si amestecam bine.
Turnam compozitia in vasul termorezistent.Deasupra asezam felii de pere, apoi presaram fulgii de ciocolata.
Introducem la cuptor pentru 40-45 minute.Facem testul cu scobitoarea.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii