Se spala prunela,se curata de samburi si se taie sferturi.
Se bate frisca si se pune la frigider.
Se freaca spuma margarina cu zaharul,apoi se adauga treptat sarea,ouale,praful de copt stins in lapte si faina.
Dupa ce se omogenizeaza compozitia se toarna jumatate intr-o tava de 25*35cm,in prealabil unsa cu ulei si tapetata cu faina.in compozitia ramasa pui macul si torni peste compozitia alba. Asezi deasupra 3/4 din prune si introduci prajitura in cuptorul preincalzit,la foc mediu,pentru 30 de minute. Inmoi gelatina in 100 ml apa, iar dupa 10 minute o dizolvi la bain-marie.
Mixezi smantana cu zaharul pudra,restul de prune maruntite si frisca. Torni in fir subtire gelatina calduta si omogenizezi.
Torni crema peste prajitura rece si o lasi inca 3 ore,in frigider.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii