Din toate ingredientele se face un aluat, din care se coc 4 foi pe fundul tavii.
Pentru crema se pun toate ingredientele intr-o cratita si se fierb pane ce devine o compozitie groasa. Dupa racire se adauga 200g de unt frecat spuma. Cele 2 albusuri se bat cu 100g. zahar pana ce se obtine o spuma, care se pune apoi peste prajitura.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii