Se pune la mixat ouale cu zahar si zahar vanilat,se adauga faina,praful de copt stins cu otet de mere,sare,untul topit,esenta si se omogenizeaza bine compozitia.
-Se unge o tava cu putin unt,se presoara faina de grau in ea si se toarna compotia in tava, se adauga visinile si se da tava la cuptorul incalzit deja.Cand se rumeneste frumos pe margini,este semn ca prajitura este gata.Se presoara zahar vanilat peste prajitura,astfel se vor intrepatrunde gusturile in timpul degustarii si va veti bucura de o prajitura dulce acrisoara.Sa aveti pofta dragilor!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii