Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat.
Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat.
Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza pana devin o crema, apoi se amesteca cu albusurile batute spuma.
Se adauga apoi laptele, sarea si faina amestecata cu praful de copt si se amesteca cu mixerul pana se incorporeaza toata faina.
Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt, iar deasupra se pun visinile. Se da la cuptor cca. 20-25 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii