Se desface borcanul cu visine si se pun visinele intr-o strecuratoare, la scurs.
Se separa albusurile de galbenusuri .
Se amesteca bine de tot galbenusurile cu zaharul pina isi dubleaza volumul.Albusurile se bat spuma.
In compozitia cu galbenuse adaugam pe rand si celelalte ingrediente si mixam bine.Adaugam apoi albusurile amestecand de sus in jos, incet cu o lingura pina intra albusurile in compozitie.
Intr-o tava captusita cu hartie de copt, rasturnam aluatul si deasupra presaram visinele scurse de sirop.Dam tava la cuptorul dinainte incalzit si lasam sa se coaca pina cind facem proba cu scobitoarea si aceasta iese uscata.
Lasam prajitura in tava sa se raceasca apoi o pudram cu zahar praf si o taiem cum dorim...

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii