Spalam fructele si le scoatem samburii si le stropim cu zeama de lamanie.
Intr-un vas punem ingredientele umede (oua, lapte, iaurt) si le mixam 2-3 minute sau le batem cu telul.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt.
La final adaugam uleiul, omogenizam si turnam compozitia in tava (tapetata cu hartie de copt).
Dam la cuptorul incins in prealabil pentru 5-6 minute apoi scoatem tava si adaugam fructele. Dam din nou la cuptor pana trece testul scobitorii ( 25-30 minute).
Lasam sa se raceasca, scoatem din tava si taiem. Se poate servi ca atare sau pudrata cu zahar.
Gustul acrisor al visinelor se imbina de minune cu gustul amarui al cireselor.
Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.
Cartofi boieresti cu sunculita afumataSpalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Comentarii
Adaugă comentariu