Se framanta biscutii macinat fin cu untul moale si cu mierea apoi se pune intr-o forma rotunda de tort (25 cm) cu inel detasabil, se taseaza bine cu o lingura si se da la rece.
Se mixeaza frisca pana se intareste apoi se adauga in fir subtire gelatina topita la bain marin,dar intati hidratata in apa rece. Se torna acest amestec in forma peste biscuiti, apoi se adauga siropul si dulceata care se amesteca usor cu o lingurita in frisca. Deasupra se presara biscuitii rupti in bucati mai mari apoi se orneaza cu zmeura deasupra siapoi se toarna tort gelleul preparat cu siropul de zmeura, conform instructiunilor. Se lasa la rece cel putin 3 ore inainte de a o taia
Pofta buna!
Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcReteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.
Jeleu de zmeura
Comentarii
Adaugă comentariu