Foile:
Topesti 250 g zahar,apoi stingi cu apa si mai fierbi 5 minute.Lasi sa se raceasca.
Separat,freci ouale cu 250 g zahar si cu uleiul.Pentru acest amestec torni siropul racit,amoniacul stinsin zeama de lamaie si faina.Coca rezultata o lasi la rece cateva ore,apoi o imparti in 4.Din fiecare parte intinzi cate o foaie cat tava de aragaz.
Coca rezultata de la ajustarea foilor o coci separat,apoi o faramitezi si o cerni,urmand sa o folosesti la ornarea prajiturilor.
Crema de caramel:
Caramelizezi zaharul,adaugi nuca si stafidele,apoi laptele.Mai fierbi cateva minute si adaugi margarina.
Crema alba:
Bati smantana cu 150 g zahar pudra si adaugi nuca pralinata.
Asamblare:
Pe prima foaie de labaza pui crema alba,pe a doua crema caramel,pe a treia crema alba,iar pe a patra intinzi tot crema alba,dar intr-un strat foarte subtire.
Deasupra,presari coca maruntita si cernuta,si ornamete.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii