Preparare blat :
Margarina muiata la temperatura camerei se freaca cu zaharul si galbenusurile . Apoi se adauga laptele , cacao si bicarbonatul stins . La urma se pune faina . Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor . (pentru a va da seama cand blatul este copt , faceti testul cu scobitoarea , in plus cand blatul este copt el se va desprinde usor de pe marginile tavii . )
Preparare spuma :
Albusurile se bat spuma pe aburi impreuna cu zaharul pana se intareste . Se adauga zaharul vanilat si otetul . Se mai bate cateva minute si se da la o parte . Spuma astfel obtinuta se intinde peste blatul racit . Deasupra se rade ciocolata .
( Prajitura se taie mai bine daca udati lama cutitului inainte )
POFTA BUNA !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii