Intr-un bol punem apa minerala si zaharul si amestecam energic pana ce zaharul se topeste.
Adaugam uleiul si zaharul vanilat si le incorporam bine.
Apoi punem faina in ploaie si invartim continuu, iar la urma praful de copt si coaja rasa de lamaie.
Impartim compozitia in doua.
Una o lasam alba, iar in alta punem cacaoa.
Tapetam o tava rotunda cu margarina si punem hartie de copt.
Turnam compozitia alba si dam tava in cuptorul incins cam 10 minute, pana prajitura este putin inchegata la suprafata.
O scoatem din cuptor si o ungem cu gemul de prune.
Deasupra punem compozitia de cacao si dam iar la cuptor.
O lasam in cuptor cam 40 de minute,pana este bine coapta (facem testul cu scobitoarea).
Cand este gata o scoatem, o lasam sa se raceasca si servim.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii