autor:

LAVINIA ARDELEAN

» » Prajituri

PRAJITURA FINA CU ALBUS

Autor: LAVINIA ARDELEAN (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LAVINIA ARDELEAN (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 mai 2009

Ingrediente
4 oua,14 linguri de zahar,14 linguri de lapte, linguri de ulei,17 linguri de faina un praf de copt ,coaja de lamaie, ,un borcan de gem.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

4 galbenuse se freaca spuma cu 14 linguri de zahar se pune laptele apoi uleiul,faina ,coaja de lamaie ,vanilia si praful de copt.Compozitia se pune in tava tapetata si se da la cuptor .Cand e coapta pe jumatate se pune gemul si peste albusele batute spuma cu 6 linguri de zahar.Se mai da tava la cuptor dar se reduce focul sa nu se arda albusele .Se taie cand e rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "PRAJITURA FINA CU ALBUS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura fina cu blat de albus

Prajitura fina cu blat de albus

Am facut intai blatul: am bautut bine albusurile cu zahar, pana ce acesta s-a dizolvat si totul a

1 vot    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Strawberry Brownie with Vanilla Mascarpone Cream

Strawberry Brownie with Vanilla Mascarpone Cream

Untul il topim la foc mic, adaugam cele doua tipuri de ciocolata rupte bucatele si amestecam pana

44 voturi    12 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    Fina si buna!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 oua,14 linguri de zahar,14 linguri de lapte, linguri de ulei,17 linguri de faina un praf de copt ,coaja de lamaie, ,un borcan de gem.

Raporteaza reteta

Retete
de LAVINIA ARDELEAN
Prajitura cu crema capuccino

Prajitura cu crema capuccino

blat 1: se bat albusele spuma, se adauga zaharul, faina si nuca de cocos. Se unge o tava bine si

1 vot    1 comentariu
2h
Prajituri
Tort cu fructe

Tort cu fructe

6 galbenusuri se freaca spuma cu 250 gr. zahar separat gelatina se pune la inmuiat in apa calduta.

4 voturi    10 comentarii
2h
Torturi
TORT DE CIOCOLATA

TORT DE CIOCOLATA

Blat.se bat albusele bine apoi se adauga tot cate 2 ling.zahar se adauga galbenusele apoi nuca,faina

2 voturi    5 comentarii
2h
Torturi
mirey

mirey (Chef de cuisine)

Fina si buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec rapid de ciocolata si orez expandat Chec rapid de ciocolata si orez expandat

Intr-un bol punem ciocolatile taiate bucati, adaugam margarina taiata bucati-si punem bolul pe o cratita cu apa fierbinte, amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cremsnit cu foi de pandispan Cremsnit cu foi de pandispan

Intr-un bol batem bine 3 oua cu 3 linguri de zahar si 1 lingurita de zahar vanilat pana compozitia devine spumoasa si mai deschisa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu foaie sfaramata