Se framanta o coca din faina, sare, apa si drojdie. drojdia se amesteca cu apa calduta si se toarna peste faina, pana se obtine o coca.
Crema de branza se face cu branza, 1 ou, esente, zahar.
Se amesteca toate.Se spala portocala. Apoi, cu ajutorul unei razatoare, radem coaja de portocala peste crema.
Dupa ce a crescut aluatul, taiem fasii din aluat si formam o foaie. Facem trei foi, iar crema de branza o punem intre ele, intinsa uniform.
Inainte de a pune in tava foile, tava se unge cu uleiul.
Dupa ce am pus cele 3 foi de aluat, preparam un ou cu esenta de lamaie cu zahar si praful de cacao. Cu ajutorul unei pensule, intindem bine bine oul peste foaia de la suprafata.
Punem la cuptor in jur de 45 de minute, dar mai bine verificati cand se rumeneste.
Mmm! O delicateta. Pofta buna tuturor!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii