Blat:
Se separa albusurile de galbenusuri. Primele se bat spuma cu zaharul ca la bezea. Apoi se adauga cate un galbenus si se bate dupa fiecare. La sfarsit se adauga praful crem ole de ciocolata si se mai bate un pic cat sa se omogenizeze.
Se toarna aluatul intr-o tava de 20/30 cm unsa cu unt sau asternuta cu hirtie de copt. Se coace la foc mediu cam 25-30 minute. Se lasa la racit.
Crema:
Se bate frisca si se adauga plicul de creme ole de vanilie
Glazura:
Se infierbinta apa, se adauga zaharul amestecind. Dupa ce s-a topit zaharul, se adauga si ciocolata rupta bucatele. Se amesteca pana la topirea ciocolatei apoi se adauga untul. Se mai tine pe foc amestecand pana se topeste si untul. Se lasa la racit
Asamblare: Peste blatul racit se aseaza crema, iar peste aceasta, glazura de ciocolata.
Prajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii