Se pune la fiert margarina impreuna cu zaharul, laptele si cacao. Dupa cateva clocote, compozitia se pune la racit, se adauga pe rand galbenusurile, faina, praful de copt si albusurile batute spuma. Aluatul se coace intr-o tava tapeta, la 180 grade, la cuptor electric 15-20 minute, iar la cuptor pe gaz, la foc potrivit, 30-40 minute.
Cand prajitura este gata se scoate din cuptor, se prepara glazura conform instructiunilor de pe ambalaj si se toarna peste prajitura rece.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii