Se pune la fiert margarina impreuna cu zaharul, laptele si cacao. Dupa cateva clocote, compozitia se pune la racit, se adauga pe rand galbenusurile, faina, praful de copt si albusurile batute spuma. Aluatul se coace intr-o tava tapeta, la 180 grade, la cuptor electric 15-20 minute, iar la cuptor pe gaz, la foc potrivit, 30-40 minute.
Cand prajitura este gata se scoate din cuptor, se prepara glazura conform instructiunilor de pe ambalaj si se toarna peste prajitura rece.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii