Reteta de prajitura pufoasa cu capsuni este una dintre cele mai simple, usor de preparat si gustoase din cate am incercat. Este un pandispan pufos si vanilat, presarat cu bucati de capsuni proaspete si aromate.
Separam ouale si mixam albusurile cu un praf de sare pana cand prind consistenta. Adaugam treptat zaharul, cel vanilat si continuam mixarea pana cand obtinem o bezea tare care nu curge din vas. Galbenusurile le amestecam cu uleiul si le incorporam la albusuri cu miscari delicate, de sus in jos.
Incorporam si faina amestecata cu praful de copt, tot cu miscari de de sus in jos.
Aluatul obtinut il transferam intr-o tava cu dimensiunile de 25x35 cm, acoperita cu hartie de copt sau unsa cu unt si tapetata cu faina. Deasupra distribuim uniform capsunile taiate bucati.
Preincalzim cuptorul la 180 de grade C si coacem prajitura 25-30 de minute.
Dupa ce s-a racit, o taiem in forma dorita si o pudram cu zahar pudra vanilat.
Este un pandispan extrem de pufos iar in combinatie cu capsunile aromate si zaharul pudra vanilat este un deliciu. Nu pot sa va spun sa incercati si voi reteta de prajitura pufoasa cu capsuni.
Daca va plac prajiturile cu capsuni, mai puteti incerca si reteta de cheesecake fara coacere cu capsuni, spuma de capsuni sau prajitura cu capsuni si iaurt. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii