autor:

FLORINEL

» » Dulciuri diverse

Prajitura rapida

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
100 gr. Margarina, ¼ zahar,, 4 galbenusuri, 1lingurita amoniac, 125ml. lapte rece, arome, faina cat cuprinde pentru un aluat potrivit.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Margarina se freaca cu zaharul, se adauga galbenusurile apoi amoniacul dizolvat in lapte,aromele si apoi faina. Aluatul se imparte in 4 se fac foi si se coc pe fundul tavii, ca sa nu se unfle se inteapa cu furculita.
Crema: 100 gr. Margarina se freaca spuma cu 4 linguri de zahar pudra, se adauga 3 linguri de cacao, 1borcan de dulciata de visine, 1 esenta de rom,1/4 de lapte si una din foi sfarmitata foarte fin.

Glazura: Albusurile se bat spuma pe abur pana se infierbanta bine, apoi se toarna peste prajitura...
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rapida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prăjitură mea pufoasă şi rapidă cu mere de vară

Prăjitură mea pufoasă şi rapidă cu mere de vară

Se curăţă şi se rad merele.Se pun la scurs. Se dă drumul la cuptor. Se unge o tava de prăjitură. Se

99 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prăjitură rapidă cu mere

Prăjitură rapidă cu mere

Aprinde cuptorul.Taie merele curăţate cubuleţe şi amestecă-le cu zahărul.Nucile taie-le mai

20 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 100 gr. Margarina
  • ¼ zahar,
  • 4 galbenusuri
  • 1lingurita amoniac
  • 125ml. lapte rece
  • arome
  • faina cat cuprinde pentru un aluat potrivit.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins, se lasa cam doua zile, dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din orasul Nablus. Foile pentru kulaj sunt

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Cake pops cu mascarpone