Mixati untul cu zaharul pana devine cremos. Adaugati usor ouale, pe rand si esenta de vanilie, adaugand cate o lingura de faina dupa fiecare ou pentru a preveni compozitia sa se branzeasca.
Adaugati faina ramasa si praful de copt si amestecati bine apoi turnati cafeaua. Ungeti o tava de dimensiunile 15x15, cu unt si faina si puneti jumatate din compozitie. Coaceti in cuptorul preincalzit la 180grade pentru 20 de minute, scoateti si lasati 5 minute apoi scoateti blatul si puneti-l pe un placaj de lemn sa se raceasca. Coaceti si urmatorul blat.
Intre timp, pregatiti crema astfel: Bateti zaharul cu untul, cafeaua si ciocolata topita in prealabil la bain marie. Adaugati cafeaua si nucile maruntite. Dupa ce blaturile sunt reci, ungeti unul dintre blaturi, apoi asezati-l cu grija pe celalalt deasupra. Taiati in cuburi si presarati zahar pudra.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii