Preincalzim cuptorul la 200 de grade Celsius.
Intr-un bol mare, mixam untul moale cu indulcitorul Green Sugar cam 2-3 minute. Adaugam ouale si mixam pana compozitia devine omogena. Turnam laptele batut si un pic de esenta de lamaie. Mixam din nou pana la incorporarea completa a ingredientelor.
Intr-un alt bol, amestecam faina, praful de copt si sarea. Adaugam cele trei ingrediente amestecate peste compozitia lichida obtinuta mai devreme si mixam totul pana obtinem din nou o compozitie omogena, ingrosata. Adaugam afinele si amestecam cu o lingura de lemn pentru a le incorpora.
Umplem recipientele pentru briose pe trei sferturi si le bagam la cuptor. Le lasam acolo aproximativ 20 de minute sau pana cand trec proba scobitorii (stiti deja – atunci cand scobitoarea iese curata din prajiturica, inseamna ca aceasta e coapta suficient).
Le scoatem din cuptor, le lasam la racit si le savuuuram.
Reteta pregatita de Alexandra, @saltnsasha.wordpress.com, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii