Preincalzim cuptorul la 200 de grade Celsius.
Intr-un bol mare, mixam untul moale cu indulcitorul Green Sugar cam 2-3 minute. Adaugam ouale si mixam pana compozitia devine omogena. Turnam laptele batut si un pic de esenta de lamaie. Mixam din nou pana la incorporarea completa a ingredientelor.
Intr-un alt bol, amestecam faina, praful de copt si sarea. Adaugam cele trei ingrediente amestecate peste compozitia lichida obtinuta mai devreme si mixam totul pana obtinem din nou o compozitie omogena, ingrosata. Adaugam afinele si amestecam cu o lingura de lemn pentru a le incorpora.
Umplem recipientele pentru briose pe trei sferturi si le bagam la cuptor. Le lasam acolo aproximativ 20 de minute sau pana cand trec proba scobitorii (stiti deja – atunci cand scobitoarea iese curata din prajiturica, inseamna ca aceasta e coapta suficient).
Le scoatem din cuptor, le lasam la racit si le savuuuram.
Reteta pregatita de Alexandra, @saltnsasha.wordpress.com, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.
Dulceata de zmeura
Comentarii
Adaugă comentariu