Intr-o craticioara pe foc mic se topeste mierea cu zaharurile vanilie scortisoara si ulei pana se formeaza o compozitie uniforma si uleiul pluteste deasupra. Se ia de pe foc se lasa putin sa se raceasca si se transfera compozitia in oala mixerului cu forma de ghitara si se amesteca inca putin adaugand bicarbonatul oul si faina si praful de copt si se mai amesteca putin pana totul este uniform.
Pe o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza gramajoare cu 2 lingurite la distanta intr-e ele si se presara cu zahar praf-cine nu doreste prea dulce nu trebuie. Se coc 8-10 minute la 180 de grade sau pana se rumenesc usor.
Se scot din cuptor chiar daca sant putin moi principalul ca fundul sa fie copt. Se lasa putin sa se raceasca si se pastreaza intr-o cutie ermetica. Sunt usor de facut si foarte gustoase.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii