Intr-o craticioara pe foc mic se topeste mierea cu zaharurile vanilie scortisoara si ulei pana se formeaza o compozitie uniforma si uleiul pluteste deasupra. Se ia de pe foc se lasa putin sa se raceasca si se transfera compozitia in oala mixerului cu forma de ghitara si se amesteca inca putin adaugand bicarbonatul oul si faina si praful de copt si se mai amesteca putin pana totul este uniform.
Pe o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza gramajoare cu 2 lingurite la distanta intr-e ele si se presara cu zahar praf-cine nu doreste prea dulce nu trebuie. Se coc 8-10 minute la 180 de grade sau pana se rumenesc usor.
Se scot din cuptor chiar daca sant putin moi principalul ca fundul sa fie copt. Se lasa putin sa se raceasca si se pastreaza intr-o cutie ermetica. Sunt usor de facut si foarte gustoase.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii