Se tapeteaza o tava de chec cu hartie cerata(sau folie);se lasa deoparte.Intr-un castron se bate untul cu zaharul pudra pana se obtine o crema usoara.Se adauga si se amesteca oul si vanilia.Se combina faina,praful de copt si sarea;se adauga treptat in mixtura.Se imparte aluatul in 3 si se pun intr-una din portii ,migdalele si colorantul sau nuca de cocos,in a doua portie nucile si in cea de a treia ciocolata.Se intinde fiecare compozitie si se aseaza una peste alta in tava.Se da la frigider peste noapte.
Se desface hartia si se scoate aluatul;se taie in felii se aseaza feliile in tavi neunse la distanta(puteti sa le faceti mai mici daca dupa ce scoateti aluatul din forma taiati mai intai in doua pe lungime si apoi faceti feliile).Se coc timp de 10-12 minute.Se scot sa se raceasca pe gratar.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii