Se tapeteaza o tava de chec cu hartie cerata(sau folie);se lasa deoparte.Intr-un castron se bate untul cu zaharul pudra pana se obtine o crema usoara.Se adauga si se amesteca oul si vanilia.Se combina faina,praful de copt si sarea;se adauga treptat in mixtura.Se imparte aluatul in 3 si se pun intr-una din portii ,migdalele si colorantul sau nuca de cocos,in a doua portie nucile si in cea de a treia ciocolata.Se intinde fiecare compozitie si se aseaza una peste alta in tava.Se da la frigider peste noapte.
Se desface hartia si se scoate aluatul;se taie in felii se aseaza feliile in tavi neunse la distanta(puteti sa le faceti mai mici daca dupa ce scoateti aluatul din forma taiati mai intai in doua pe lungime si apoi faceti feliile).Se coc timp de 10-12 minute.Se scot sa se raceasca pe gratar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii