Amestecati intr-un bol faina cernuta cu praful de copt. Intr-un alt bol mixati ouale cu esenta de vanilie si laptele condensat. Adaugati apoi untul topit si racit si mixati un minut.
Amestecati lichidele cu solidele, amestecand totul pana la omogenizare completa, cu un tel. Cu ajutorul unei lingure puneti din compozitie in forme de briose, muffinsi, unse cu unt.
Predati tavitele cuptorului incins si lasati la foc molcom 30 minute. Faceti testul cu scobitoarea.
Scoateti din forme si lasati la racit pe un gratar metalic.
Pudrati cu zahar pudra si...consumati cu moderatie sau nu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii