autor:

Anonim

» » Salate

praz cu maioneza si gogosari

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
praz, sare, maioneza, gogosari rosii, mustar, patrunjel, marar, masline, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Maioneza se amesteca cu smantana, 50 g de mustar, marar si patrunjel. Apoi se adauga peste praz. Salata astfel obtinuta se oreneaza cu felii de masline si gogosari rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "praz cu maioneza si gogosari" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Ciuperci cremoase cu patrunjel si bucati crocante de paine

Ciuperci cremoase cu patrunjel si bucati crocante de paine

Incalzeste cuptorul la 180⁰C.Aseaza bucatelele de paine intr-o tava si da-le la copt 10-15 minute

5 voturi    10 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata cu maioneza din vinete cu coaja alba

Salata cu maioneza din vinete cu coaja alba

De multa vreme aveam curiozitatea de a incerca gustul acestui soi de vinete cu coaja alba. Dupa ce

8 voturi    8 comentarii
1h
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • praz
  • sare
  • maioneza
  • gogosari rosii
  • mustar
  • patrunjel
  • marar
  • masline
  • smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Salata de broccoli