autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Praz cu masline

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 mai 2010

Ingrediente
20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor, 300 gr Maslina, 1 kg Praz, 40 gr Pasta de tomate, 60 ml Ulei, 10 ml Otet

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se opresc maslinele si se lasa putin deoparte; prazul se taie, si se pune la calit cu ulei, se acopera cu un capac si se lasa se sa inabunseasca maxim 10 minute. Se adauga maslinele, Maggi Secretul Gustului Intensavor, pasta de tomate si doua cani de apa, se lasa se fiarba la foc mic, se mai pune o cana de apa si se da la cuptor pana scade un pic si se rumeneste, la sfarsit se adauga o lingurita de otet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Praz cu masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Praz cu masline

Praz cu masline

Prazul curatat si spalat se taie rondele potrivite. Intr-o tigaie se adauga uleiul si apoi prazul.

8 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de praz cu masline

Mancare de praz cu masline

Curatam prazul, indepartam primele folii si il taiem in rondele grosute. Il oparim in apa clocotita

14 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    O mancarica buna.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    O reteta gustoasa! Imi place prazul foarte mult!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 300 gr Maslina
  • 1 kg Praz
  • 40 gr Pasta de tomate
  • 60 ml Ulei
  • 10 ml Otet

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancare de urzici