Se opresc maslinele si se lasa putin deoparte; prazul se taie, si se pune la calit cu ulei, se acopera cu un capac si se lasa se sa inabunseasca maxim 10 minute. Se adauga maslinele, Maggi Secretul Gustului Intensavor, pasta de tomate si doua cani de apa, se lasa se fiarba la foc mic, se mai pune o cana de apa si se da la cuptor pana scade un pic si se rumeneste, la sfarsit se adauga o lingurita de otet.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii