Mixam albusurile cu zaharul pudra pana devin o spuma tare. Incorporam apoi nuca macinta, esentele de migdale si vanilie, iar la final galbenusul. Amestecam usor pana se omogenizeaza compozitia. Luam cu o lingurita din compozitie si punem gramajoare pe hartia de copt, in tava. Le coacem in cuptorul preancalzit la 180 de gradetimp de 20 minute. Cand le scoatem din cuptor le punem la racit pe un gratar. Nu-i asa ca este simplu?
Alte retete delicioase gasiti pe blogul Diva in Bucatarie.
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii