Puiul se curata bine,se spala ,se condimenteaza,usturoiul se preseaza si se intinde pe pui inauntru si inafara daca va place gustul daca nu puteti renunta si se trage puiul pe sticla de bere care se umple cu apa,daca aluneca in jos ,puiul se coase la gat ,in asa fel incat sa stea complet suspendat pe sticla sa nu atarne in tava,sticla se pune in tava (in picioare) in care punem putina apa si putin ulei ,se incalzeste cuptorul si inainte de a se introduce puiul in cuptor se toarna peste el cateva linguri de ulei,se lasa la cuptor o ora pe kg de carne
Puiul o sa fie crocant si rumenit de jur imprejur ,foarte gustos
Pofta buna!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii