autor:

maria maria

» » Fripturi

pui bistritean pe sticla

Autor: maria maria (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iulie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria maria (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iulie 2006

Ingrediente
un pui (un kg-un kg jumate), putin ulei,, vegeta, usturoi(dupa preferinte), o sticla de bere goala

Dificultate: Redusa Timp: 1h

45 voturi

Mod de preparare

Puiul se curata bine,se spala ,se condimenteaza,usturoiul se preseaza si se intinde pe pui inauntru si inafara daca va place gustul daca nu puteti renunta si se trage puiul pe sticla de bere care se umple cu apa,daca aluneca in jos ,puiul se coase la gat ,in asa fel incat sa stea complet suspendat pe sticla sa nu atarne in tava,sticla se pune in tava (in picioare) in care punem putina apa si putin ulei ,se incalzeste cuptorul si inainte de a se introduce puiul in cuptor se toarna peste el cateva linguri de ulei,se lasa la cuptor o ora pe kg de carne
Puiul o sa fie crocant si rumenit de jur imprejur ,foarte gustos

Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "pui bistritean pe sticla" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschiulet de porc impanat  ( rulat )

Muschiulet de porc impanat ( rulat )

Se cresteaza muschiuletul pe toata lungimea lui obtinandu-se o felie subtire si plata. Se impaneaza

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Aripioare prajite cu pesmet, garnitura de cartofi prajiti si pasta de usturoi

Aripioare prajite cu pesmet, garnitura de cartofi prajiti si pasta de usturoi

Aripioarele se spala si se curata bine eliminand varful, le dam prin pesmet (in felul acesta carnea

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

45 voturi

Ingrediente

  • un pui (un kg-un kg jumate)
  • putin ulei,
  • vegeta
  • usturoi(dupa preferinte)
  • o sticla de bere goala

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de iepure