Puiul se curata bine,se spala ,se condimenteaza,usturoiul se preseaza si se intinde pe pui inauntru si inafara daca va place gustul daca nu puteti renunta si se trage puiul pe sticla de bere care se umple cu apa,daca aluneca in jos ,puiul se coase la gat ,in asa fel incat sa stea complet suspendat pe sticla sa nu atarne in tava,sticla se pune in tava (in picioare) in care punem putina apa si putin ulei ,se incalzeste cuptorul si inainte de a se introduce puiul in cuptor se toarna peste el cateva linguri de ulei,se lasa la cuptor o ora pe kg de carne
Puiul o sa fie crocant si rumenit de jur imprejur ,foarte gustos
Pofta buna!!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii