Se pune pieptul de pui pe gratar, spanacul se gateste la tigaie, se pune sare si piper dupa gust, dupa ce sunt gata, se aseaza pieptul de pui pe mijlocul farfuriei, se pune spanacul peste acesta.
Se pune smantana putin la incalzit si se adauga curassao albastra, pana ia tenta de culoare turcoaz. Se toarna de jur imprejurul puiului. Pe marginea farfuriei se pun felii de portocala, astfel se aranjeaza mai bine.
POFTA BUNA!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii