Se pune pieptul de pui pe gratar, spanacul se gateste la tigaie, se pune sare si piper dupa gust, dupa ce sunt gata, se aseaza pieptul de pui pe mijlocul farfuriei, se pune spanacul peste acesta.
Se pune smantana putin la incalzit si se adauga curassao albastra, pana ia tenta de culoare turcoaz. Se toarna de jur imprejurul puiului. Pe marginea farfuriei se pun felii de portocala, astfel se aranjeaza mai bine.
POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii