Preparare: puiul se tine intr-un bait format din apa, otet, vin, sare si mirodenii timp de o ora si jumatate. Se lasa apoi cateva minute la scurs si se introduce puiul pe la partea tartitei pe o sticla de 1/2 litru. Se unge cu amestecul de ulei, piper si boia. Sticla se aseaza vertical intr-o cratita in care se toarna baitul. Puiul nu trebuie sa aiba contact cu lichidul. Se pune in cuptorul incalzit la 180 grade si se coace 60 de minute. Din cand in cand se unge puiul cu lichidul din cratita. Compotul de ananas se incalzeste cu putin timp inainte de terminarea coacerii. Dupa coacere puiul se scoate d pe sticla iar in interiorul lui se introduce compotul de ananas incalzit bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii