Taiati pieptul in bucatele si fierbeti-le.Intre timp faceti maioneza dintr-un ou fiert(galbenusul) si unul crud(galbenusul),sare si uleiul(cine vrea mai multa maoineza poate sa puna mai mult ulei).Dati maioneza la rece.Dupa ce s-au fiert bucatelele le punem intr-un castron si le lasam sa se raceasca.Dupa ce s-au racit le amestecam cu ananasul,maslinele,cascavalul si maioneza.Inainte de servire trebuie tinuta la rece.
Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii