Se spala pulpele si se curata, apoi se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Se taie ceapa si usturoiul si se calesc in putin ulei. Se adauga pulpele si se lasa sa se rumeneasca un pic. Se adauga berea si se lasa la fiert, pana ce carnea este bine patrunsa. Se scot pulpele si se aseaza intr-o tava de friptura, dreptunghiulara, se toarna si lichidul peste pulpe. Se pune tava la cuptor si se lasa pana cand scade berea si carnea este rumenita usor. Se mai intorc pulpele din cand in cand, ca sa se rumeneasca pe ambele parti.
Pofta buuuna!
Reteta este dintr-o revista "Bucataria de azi" 2008.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii