Se spala pulpele si se curata, apoi se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Se taie ceapa si usturoiul si se calesc in putin ulei. Se adauga pulpele si se lasa sa se rumeneasca un pic. Se adauga berea si se lasa la fiert, pana ce carnea este bine patrunsa. Se scot pulpele si se aseaza intr-o tava de friptura, dreptunghiulara, se toarna si lichidul peste pulpe. Se pune tava la cuptor si se lasa pana cand scade berea si carnea este rumenita usor. Se mai intorc pulpele din cand in cand, ca sa se rumeneasca pe ambele parti.
Pofta buuuna!
Reteta este dintr-o revista "Bucataria de azi" 2008.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii