Se spala pulpele si se curata, apoi se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Se taie ceapa si usturoiul si se calesc in putin ulei. Se adauga pulpele si se lasa sa se rumeneasca un pic. Se adauga berea si se lasa la fiert, pana ce carnea este bine patrunsa. Se scot pulpele si se aseaza intr-o tava de friptura, dreptunghiulara, se toarna si lichidul peste pulpe. Se pune tava la cuptor si se lasa pana cand scade berea si carnea este rumenita usor. Se mai intorc pulpele din cand in cand, ca sa se rumeneasca pe ambele parti.
Pofta buuuna!
Reteta este dintr-o revista "Bucataria de azi" 2008.
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii