autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui cu broccoli

Autor: Mariuca Matei (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 30 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mariuca Matei (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 30 august 2008

Ingrediente
2 bucati broccoli, 1/2 pachet de unt, 1 piept de pui, 300 g smantana, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se spala broccoli si se taie buchetele. Untul se topeste intr-o oala, se adauga broccoli si se invarte mereu astfel incat tot broccoli sa fie trecut prin unt. Pieptul de pui se taie cubulete si se adauga peste broccoli. Dupa ce s-au patruns se adauga smantana si se mai lasa putin la fiert (aprox 10 minute). Se adauga sare si piper dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu broccoli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada de pui si broccoli

Rulada de pui si broccoli

Imi plac ruladele deoarece, cu putina imaginatie, poti crea o multime de umpluturi. Astazi am folosit

2 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Pui cu broccoli si sos bechamel

Pui cu broccoli si sos bechamel

Pulpele se spala, se condimenteaza cu sare, piper si boia si se dau la cuptor, in tava acoperita

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 22 %
179.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Pipote si inimioare de curcan rasol