autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pui cu cafea

Autor: Mitrofan Anamaria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mitrofan Anamaria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2011

Ingrediente
4 oua, 2 lingurite cu zahar brun, 2 linguri cu ulei de masline, 3 linguri cu sos de soia, 1 lamaie, 150 ml cafea solubila, 3 linguri cu bulion, 100 ml apa, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Pune intr-o cratita zaharul,uleiul,sosul de soia,zeama de lamaie si o lingurita cu coaja rasa,cafeaua,bulionul,apa,sare si piper.Da cinci minute la foc mediu,apoi redu intensitatea.
Cand sosul a scazut la jumatate,stinge focul.Intre timp,pregateste pulpele de pui,iar cand sosul este rece,pune-le in el la marinat,cam 30 minute.
Scoate puiul,pune-l intr-o tava si bag-o in cuptorul incins.Toarna doar foarte putin din sos.Peste 20 min,inca putin,iar peste alte 20 min toarna si restul.Lasa la cuptor c-am 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cafea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui cu smantana

Piept de pui cu smantana

Se caleste putin ceapa,se adauga bucatile de piept se prajesc impreuna si se presara putin maggi

15 voturi    1 comentariu
30 min
Fripturi
Cordon bleu crocant

Cordon bleu crocant

Pregatim feliile de carne exact ca pentru snitele, adica le batem pentru a se fragezi , dupa care

13 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 lingurite cu zahar brun
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 3 linguri cu sos de soia
  • 1 lamaie
  • 150 ml cafea solubila
  • 3 linguri cu bulion
  • 100 ml apa
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulouri de porc in sos de vin (Uimeste-ti oaspetii)