Pune intr-o cratita zaharul,uleiul,sosul de soia,zeama de lamaie si o lingurita cu coaja rasa,cafeaua,bulionul,apa,sare si piper.Da cinci minute la foc mediu,apoi redu intensitatea.
Cand sosul a scazut la jumatate,stinge focul.Intre timp,pregateste pulpele de pui,iar cand sosul este rece,pune-le in el la marinat,cam 30 minute.
Scoate puiul,pune-l intr-o tava si bag-o in cuptorul incins.Toarna doar foarte putin din sos.Peste 20 min,inca putin,iar peste alte 20 min toarna si restul.Lasa la cuptor c-am 1 ora.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii