Reteta postata pe: 27 martie 2009
Ingrediente
-1 pui, -500gr.ciuperci, -2 cepe, -1 lingura de faina, -3-4 linguri de ulei, -sare, -piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se rumenesc bucatile de pui intr-o cratita cu ulei,apoi se scot pe o farfurie.In acelasi ulei,se prajeste ceapa taiata marunt si cand este transparenta se adauga ciupercile taiate in lamine.
Se adauga faina si apa putina cata putina,pana ce se obtine un sos in care se lasa ciupercile sa fiarba.
Se aseaza puiul deasupra,se pune sare si piper,se acopera si se da la cuptor pentru aproximativ 20 de minute,pana ce a scazut sosul.
Se poate servi si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ceapa si prazul le taiem feliute, ardeiul il curatam de seminte si-l taiem in cuburi. Patrunjelul
115 voturi
32 comentarii
1h
Intr-un castron, am pus faina si am adaugat untul cubulete. Am framantat bine, apoi am adaugat ouale
27 voturi
9 comentarii
1h 40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010
E foarte gustos, mie imi place putin picant.