autor:

raluka

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui cu ciuperci de padure

Autor: raluka (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raluka (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 15 noiembrie 2011

Ingrediente
2 piepti de pui mai mari, 150gr bacon afumat, 3 linguri cu bulion, 2 catei de usturoi, 1/2 lingurita de tarhon uscat, 400gr ciuperci de padure, 250ml supa de pui, o ceapa medie, o lingura cu faina, 5 linguri cu ulei, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 40 min

9 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in bucatele micute,se condimenteaza cu sare si piper si se rumeneste in 5 linguri cu ulei.Se scoate si se pastreaza deoparte.In aceeasi tigaie se calesc ceapa si usturoiul tocate marunt,pana devine transparenta ceapa.Se adauga baconul taiat suvite subtiri,si se rumeneste usor.Se adauga lingura de faina,se amesteca bine si se incorporeaza bulionul.Se caleste totul 2,3 minute si se adauga puiul,ciupercile taiate in bucatele nu foarte mici,tarhonul uscat si supa de pui.Se lasa pe foc mic,cca 15-20min.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci de padure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Papricas de ciuperci cu mamaliguta

Papricas de ciuperci cu mamaliguta

Se calesc ciupercile curatate si taiate feliute in putin ulei, se adauga apa(eu am pus ~1/2l), usturoiul

9 voturi    8 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Turn de orez

Turn de orez

Ceapa, ardeiul si ciupercile se toaca marunt. Dovlecelul si vanata se dau prin razatoarea mare, morcovul

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2014

    Arata bine ,merge repede si trebuie sa fie si gustos.Multumesc.

  • Fara foto

    harb rodica , 15 octombrie 2013

    estew ceva ff bun si diedetic!!!!!!!!!

  • Fara foto

    Oana Apostol , 15 octombrie 2013

    ce bn arata

    • Fara foto

      Camelia Bartha , 15 octombrie 2013

      ce bn arata

    • Fara foto

      Somu Samuel Barsony , 15 octombrie 2013

      FFF BUN

    • Monica Iulia_Stan

      Monica Iulia_Stan (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2013

      sa tot mananci!

    • delicious flavours

      delicious flavours (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2011

      f buna tb sa fie, mai ales ca e cu ciuperci de padure!

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2011

      Imi place...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

9 voturi

Ingrediente

  • 2 piepti de pui mai mari
  • 150gr bacon afumat
  • 3 linguri cu bulion
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita de tarhon uscat
  • 400gr ciuperci de padure
  • 250ml supa de pui
  • o ceapa medie
  • o lingura cu faina
  • 5 linguri cu ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de raluka
chiftelute

chiftelute

In primu rand se toaca marunt celpele,cartoful si usturoiul.(eu le-am tocat cu robotul de bucatarie

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui chinezesc (cu orez)

Pui chinezesc (cu orez)

Este o reteta chinezeasca usor modificata de mine; mai rapid si mai usor de preparat.Inainte de toate

18 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Intr-o tigaie punem suficient ulei la incins(1deget) si adaugam ceapa taiata solzisori.O lasam sa

7 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive

Marieta_Pall (Chef de cuisine)

Arata bine ,merge repede si trebuie sa fie si gustos.Multumesc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
cartofi prajiti