autor:

raluka

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui cu ciuperci de padure

Autor: raluka (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raluka (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 15 noiembrie 2011

Ingrediente
2 piepti de pui mai mari, 150gr bacon afumat, 3 linguri cu bulion, 2 catei de usturoi, 1/2 lingurita de tarhon uscat, 400gr ciuperci de padure, 250ml supa de pui, o ceapa medie, o lingura cu faina, 5 linguri cu ulei, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 40 min

9 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in bucatele micute,se condimenteaza cu sare si piper si se rumeneste in 5 linguri cu ulei.Se scoate si se pastreaza deoparte.In aceeasi tigaie se calesc ceapa si usturoiul tocate marunt,pana devine transparenta ceapa.Se adauga baconul taiat suvite subtiri,si se rumeneste usor.Se adauga lingura de faina,se amesteca bine si se incorporeaza bulionul.Se caleste totul 2,3 minute si se adauga puiul,ciupercile taiate in bucatele nu foarte mici,tarhonul uscat si supa de pui.Se lasa pe foc mic,cca 15-20min.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci de padure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza murata cu carnati de porc de casa, la cuptor

Varza murata cu carnati de porc de casa, la cuptor

Se spala si se stoarce bine varza murata, apoi o taiem fideluta subtire. Intr-o oala de tuci,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciupercute 1)

Ciupercute 1)

Se pregatesc ca si la reteta \"Ciupercute natur\".es umplu cu gogosarul taiat marunt si morcovul

5 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2014

    Arata bine ,merge repede si trebuie sa fie si gustos.Multumesc.

  • Fara foto

    harb rodica , 15 octombrie 2013

    estew ceva ff bun si diedetic!!!!!!!!!

  • Fara foto

    Oana Apostol , 15 octombrie 2013

    ce bn arata

    • Fara foto

      Camelia Bartha , 15 octombrie 2013

      ce bn arata

    • Fara foto

      Somu Samuel Barsony , 15 octombrie 2013

      FFF BUN

    • Monica Iulia_Stan

      Monica Iulia_Stan (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2013

      sa tot mananci!

    • delicious flavours

      delicious flavours (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2011

      f buna tb sa fie, mai ales ca e cu ciuperci de padure!

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2011

      Imi place...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

9 voturi

Ingrediente

  • 2 piepti de pui mai mari
  • 150gr bacon afumat
  • 3 linguri cu bulion
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita de tarhon uscat
  • 400gr ciuperci de padure
  • 250ml supa de pui
  • o ceapa medie
  • o lingura cu faina
  • 5 linguri cu ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de raluka
chiftelute

chiftelute

In primu rand se toaca marunt celpele,cartoful si usturoiul.(eu le-am tocat cu robotul de bucatarie

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui chinezesc (cu orez)

Pui chinezesc (cu orez)

Este o reteta chinezeasca usor modificata de mine; mai rapid si mai usor de preparat.Inainte de toate

18 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Intr-o tigaie punem suficient ulei la incins(1deget) si adaugam ceapa taiata solzisori.O lasam sa

7 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive

Marieta_Pall (Chef de cuisine)

Arata bine ,merge repede si trebuie sa fie si gustos.Multumesc.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Orez cantonez