Ingrediente
2 piepti de pui dezosati si fara pielie, 2 linguri faina, ulei pentru prajit, sare si piper dupa gust, 1 lingurita de coriandru macinat proaspat, zeama de la o lamaie, 300 mil.apa, jumate lingurita zahar brut, un varf de cutit de delikat, o lingurita amidon de porumb
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
0 voturi
Mod de preparare
Se pun 2 linguri ulei(dupa preferinta)eu folosesc uleiul de arahide,apoi se aduga zeama de lamaie,sare si piper dupa gust sau delikat,apoi coriandrul pisat si apasi zaharul. Se lasa la foc mic sa fiarba pana este gata puiul.
Pieptul de piu se taie feliute subtiri se condimenteaza cu sare si piper se dau prin faina si se prajesc in ulei pana capata o culoare aramie.apoi se adauga in sos si se mai lasa sa fiarba cateva minute.Pentru ingrosarea sosului eu folosesc o lingurita de amidon dizolvat in putina apa.Pifta buna.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009
Chiar ati folosit zahar brut???