autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

PUI CU CORIANDRU

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
2 piepti de pui dezosati si fara pielie, 2 linguri faina, ulei pentru prajit, sare si piper dupa gust, 1 lingurita de coriandru macinat proaspat, zeama de la o lamaie, 300 mil.apa, jumate lingurita zahar brut, un varf de cutit de delikat, o lingurita amidon de porumb

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita se peregateste sosul dupa cum urmeaza;
Se pun 2 linguri ulei(dupa preferinta)eu folosesc uleiul de arahide,apoi se aduga zeama de lamaie,sare si piper dupa gust sau delikat,apoi coriandrul pisat si apasi zaharul. Se lasa la foc mic sa fiarba pana este gata puiul.
Pieptul de piu se taie feliute subtiri se condimenteaza cu sare si piper se dau prin faina si se prajesc in ulei pana capata o culoare aramie.apoi se adauga in sos si se mai lasa sa fiarba cateva minute.Pentru ingrosarea sosului eu folosesc o lingurita de amidon dizolvat in putina apa.Pifta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "PUI CU CORIANDRU" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009

    Chiar ati folosit zahar brut???

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 piepti de pui dezosati si fara pielie
  • 2 linguri faina
  • ulei pentru prajit
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita de coriandru macinat proaspat
  • zeama de la o lamaie
  • 300 mil.apa
  • jumate lingurita zahar brut
  • un varf de cutit de delikat
  • o lingurita amidon de porumb

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
dicarmencitta1957

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Chiar ati folosit zahar brut???

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj