Puiul se taie bucati se se caleste in putin ulei. Gutuiel se carata si se taie felii si apoi se calesc in ulei. Se caramelizeaza zaharul, se stinge cu putina apa, apoi se adauga faina dizolvata. Se amesteca puiul, gutuiile si sosul tomat si se fierb 15-20 minute. Se mai adauga condimente dupa gust si placerea mea este sa adaug un pahar de vin alb.
Enjoy!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii