Puiul se taie bucati se se caleste in putin ulei. Gutuiel se carata si se taie felii si apoi se calesc in ulei. Se caramelizeaza zaharul, se stinge cu putina apa, apoi se adauga faina dizolvata. Se amesteca puiul, gutuiile si sosul tomat si se fierb 15-20 minute. Se mai adauga condimente dupa gust si placerea mea este sa adaug un pahar de vin alb.
Enjoy!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii