autor:

patronik

» » Mancaruri cu carne

Pui cu mazare

Autor: patronik (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: patronik (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
- 1 pui, , - 1 kg mazare, , - sare, , - marar tocat, , - 1 ceasca ulei, , - 1 lingurita zahar, , - 1 lingura bullion

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se pregateste puiul, care se taie bucati. Bucatile se prajesc in ulei si se scot pe o farfurie. Separat se pregateste mazarea: se curata de teci, se spala si se pune la fiert in apa rece. Se fierbe 30 min., dupa care se adauga sare si o lingurita de zahar. Cand mazarea este fiarta, se pun peste ea bucatile de carne impreuna cu uleiul in care s-au prajit. Se adauga bulionul desfscut in putina apa rece si se continua fierberea inca 30 min. Mancarea se serveste cu mult marar tocat deasupra
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mazare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei de pui cu mazare

Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii

2 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Pui dezosat cu umplutura de ciuperci si mazare

Se pregateste puiul dezosindu-l noi sau macelarul cind il cumparam. Trebuie sa cintareasca dezosat

4 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Laura Teodora

    Laura Teodora (Chef de cuisine) , 13 iunie 2009

    Tu pui bulion? Noi acasa, il facem cu sos alb.

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - 1 pui
  • - 1 kg mazare
  • - sare
  • - marar tocat
  • - 1 ceasca ulei
  • - 1 lingurita zahar
  • - 1 lingura bullion

Raporteaza reteta

Retete
de patronik
Cozonac

Cozonac

Se cerne faina prin sita de 2 ori se pune o linguritza de sare, si se incalzeste un pahar de lapte

8 voturi    10 comentarii
6h
Dulciuri diverse
CHEC CU NUCĂ

CHEC CU NUCĂ

Se separa albusurile de galbenusuri , se bat albusurile cu un praf de sare pana se intareste un pic

4 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Laura Teodora

Laura Teodora (Chef de cuisine)

Tu pui bulion? Noi acasa, il facem cu sos alb.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE