Se pregateste puiul, care se taie bucati. Bucatile se prajesc in ulei si se scot pe o farfurie. Separat se pregateste mazarea: se curata de teci, se spala si se pune la fiert in apa rece. Se fierbe 30 min., dupa care se adauga sare si o lingurita de zahar. Cand mazarea este fiarta, se pun peste ea bucatile de carne impreuna cu uleiul in care s-au prajit. Se adauga bulionul desfscut in putina apa rece si se continua fierberea inca 30 min. Mancarea se serveste cu mult marar tocat deasupra

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii