Ingrediente
- un pui, - condimente pentru pui, - o portocala, - miere, - morcov, conopida, - orez, - delicat, - margarina, - unt, - bulion
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
21 voturi
Mod de preparare
2.Portocala se curata foarte bine, inclusiv de acea albeata, pentru a nu fi puiul amar.
3.Se pune puiul intr-o tava unsa cu margarina.
4.Se tine la cuptor timp de o ora, o ora si ceva.Dupa o ora scoateti tava si intoarceti puiul si pe cealalta parte.
5.Orezul se fierbe impreuna cu 2 linguri de delicat.
6.Morcovul si conopida, tocate foarte marunt, se pun intr- o tigaie cu cateva cubulete de unt, se amesteca, se acopera tigaia cu un capac, pentru a se inabusi.Cand sunt inabusite legumele, se adauga o lingurita de bulion si delicat.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010
Superb arata,felicitari nota 10 si ai votul meu.Pozele expuse sunt pe intelesul tuturor,foarte frumos ai prezentat reteta.
costy1969 (Chef de cuisine) , 19 septembrie 2009
Interesanta reteta,am salvat-o in cartea mea de retete pentru a o testa,felicitari.
maria mihalache (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009
Eu fac asa cu muschi de porc dar voi salva si voi incerca si cu pui..............este mai dietetic.Foarte bine arata ...........de gustos nici ca mai vorbesc.
Nadia , 03 august 2009
Arata nemaipomenit. O salvez!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 august 2009
Felicitari! Fara uvinte.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009
Trebuie sa fie tare gustoasa dupa cum arata...
cam , 31 iulie 2009
Reteta acesta eu am vazut-o pe tv. la Euforia, este o emisiune cu un tip maestru al fripturilor la grill, din America, care a fost si la noi.Am facut-o si eu dar ca legume am pus mazare, iar portocala am storso si asa am uns siiiiiiiii NU MI-A PLACUT.Este o retata pt. cei carora le plac mancarurile exotice, cei care prefera mancare traditionala, in sensul ca e obisnut ca friptura de carne sa aiba anumite condimente deci asa ca mine, sigur nu le va placea.Oricum Pofta buna celor carora le place.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 iulie 2009
Arata foarte bine,merita incercata.Felicitari, pentru reteta, cred ca este un deliciu.
Maria Lupean (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009
Suna bine, o sa incerc, am salvat deja reteta, multumesc!
Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009
Multumesc frumos pentru aprecieri! Este delicios puiul astfel preparat, e foarte fraged.
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009
Super bun,cred ca este delicioasa.
Alexandrina (Chef de cuisine) , 05 mai 2009
Vai, e un deliciu reteta asta! Cel putin, mie asa mi se pare... Eu o fac doar cu piept de pui. Oricum, e delicioasa!
flori de piatra (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2009
Arata bine si cred ca este si gustos!