PUI CU MIERE SI PORTOCALE LA CUPTOR - RETETA TESTATA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
PUI CU MIERE SI PORTOCALE LA CUPTOR - RETETA TESTATA

Ingrediente

  • - un pui
  • - condimente pentru pui
  • - o portocala
  • - miere
  • - morcov, conopida
  • - orez
  • - delicat
  • - margarina
  • - unt
  • - bulion

Mod de preparare

1. Se spala puiul, se curata si se taie in bucati. Se condimenteaza bine, se unge cu miere si se cresteaza in doua parti si se pun feliile de portocale.

2.Portocala se curata foarte bine, inclusiv de acea albeata, pentru a nu fi puiul amar.

3.Se pune puiul intr-o tava unsa cu margarina.

4.Se tine la cuptor timp de o ora, o ora si ceva.Dupa o ora scoateti tava si intoarceti puiul si pe cealalta parte.

5.Orezul se fierbe impreuna cu 2 linguri de delicat.

6.Morcovul si conopida, tocate foarte marunt, se pun intr- o tigaie cu cateva cubulete de unt, se amesteca, se acopera tigaia cu un capac, pentru a se inabusi.Cand sunt inabusite legumele, se adauga o lingurita de bulion si delicat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor