autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Mancaruri cu carne

Pui cu paste si dovlecei

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Ingrediente
- 4 fileuri de piept de pui, - 500 g de penne (paste), - 5 dovlecei mici, - 2 catei mari de usturoi, - 1 borcan de smantana, - 1 bucata de parmezan, - ulei de masline, - sare, piper, - curry si boia iute, - frunze de busuioc proaspat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Prajiti fileurile in ulei.
Pudrati cu boia.
Curatati dovleceii si faceti panglici din ei cu un cutit de curatat legume, pana ajungeti la seminte.Caliti putin in ulei de masline.
Fierbeti pastele in apa sarata.
Adaugati la dovlecei mirodeniile, usturoiul si fileurile de pui, smantana.
Varsati peste paste, presarati pe deasupra fasii de parmesan si busuioc taiat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu paste si dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor

Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor

Cartofii se curata si se taie rondele. Pulpele le condimentam bine cu toate condimentele amestecate

4 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Copanele de pui cu cartofi la cuptor

Copanele de pui cu cartofi la cuptor

Toate legumele se curata si se spala bine. La fel se procedeaza si cu carnea de pui.Incingem cuptorul

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

    Foarte gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - 4 fileuri de piept de pui
  • - 500 g de penne (paste)
  • - 5 dovlecei mici
  • - 2 catei mari de usturoi
  • - 1 borcan de smantana
  • - 1 bucata de parmezan
  • - ulei de masline
  • - sare
  • piper
  • - curry si boia iute
  • - frunze de busuioc proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

114 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

4 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Musaca de cartofi