autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Mancaruri cu carne

Pui cu paste si dovlecei

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Ingrediente
- 4 fileuri de piept de pui, - 500 g de penne (paste), - 5 dovlecei mici, - 2 catei mari de usturoi, - 1 borcan de smantana, - 1 bucata de parmezan, - ulei de masline, - sare, piper, - curry si boia iute, - frunze de busuioc proaspat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Prajiti fileurile in ulei.
Pudrati cu boia.
Curatati dovleceii si faceti panglici din ei cu un cutit de curatat legume, pana ajungeti la seminte.Caliti putin in ulei de masline.
Fierbeti pastele in apa sarata.
Adaugati la dovlecei mirodeniile, usturoiul si fileurile de pui, smantana.
Varsati peste paste, presarati pe deasupra fasii de parmesan si busuioc taiat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu paste si dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Curcan in sos de lamaie

Curcan in sos de lamaie

Pulpele de curcan le dezosam, lasand pielita pe ele( la coacere , le va da un gust mult mai placut). Dupa

4 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
PASTAI CU CARNE DE PORC

PASTAI CU CARNE DE PORC

Carnea de porc se taie cuburi mici si se pune la fiert in oala sub presiune in 100 ml apa si 50 ml

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

    Foarte gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - 4 fileuri de piept de pui
  • - 500 g de penne (paste)
  • - 5 dovlecei mici
  • - 2 catei mari de usturoi
  • - 1 borcan de smantana
  • - 1 bucata de parmezan
  • - ulei de masline
  • - sare
  • piper
  • - curry si boia iute
  • - frunze de busuioc proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

91 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Karniyarik