autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Mancaruri cu carne

Pui cu paste si dovlecei

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Ingrediente
- 4 fileuri de piept de pui, - 500 g de penne (paste), - 5 dovlecei mici, - 2 catei mari de usturoi, - 1 borcan de smantana, - 1 bucata de parmezan, - ulei de masline, - sare, piper, - curry si boia iute, - frunze de busuioc proaspat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Prajiti fileurile in ulei.
Pudrati cu boia.
Curatati dovleceii si faceti panglici din ei cu un cutit de curatat legume, pana ajungeti la seminte.Caliti putin in ulei de masline.
Fierbeti pastele in apa sarata.
Adaugati la dovlecei mirodeniile, usturoiul si fileurile de pui, smantana.
Varsati peste paste, presarati pe deasupra fasii de parmesan si busuioc taiat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu paste si dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

    Foarte gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - 4 fileuri de piept de pui
  • - 500 g de penne (paste)
  • - 5 dovlecei mici
  • - 2 catei mari de usturoi
  • - 1 borcan de smantana
  • - 1 bucata de parmezan
  • - ulei de masline
  • - sare
  • piper
  • - curry si boia iute
  • - frunze de busuioc proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

128 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

4 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Orez cu ciuperci si carne de porc la cuptor