autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Mancaruri cu carne

Pui cu paste si dovlecei

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Ingrediente
- 4 fileuri de piept de pui, - 500 g de penne (paste), - 5 dovlecei mici, - 2 catei mari de usturoi, - 1 borcan de smantana, - 1 bucata de parmezan, - ulei de masline, - sare, piper, - curry si boia iute, - frunze de busuioc proaspat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Prajiti fileurile in ulei.
Pudrati cu boia.
Curatati dovleceii si faceti panglici din ei cu un cutit de curatat legume, pana ajungeti la seminte.Caliti putin in ulei de masline.
Fierbeti pastele in apa sarata.
Adaugati la dovlecei mirodeniile, usturoiul si fileurile de pui, smantana.
Varsati peste paste, presarati pe deasupra fasii de parmesan si busuioc taiat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu paste si dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu dovlecei

Pulpe de pui cu dovlecei

Pulpele se taie in doua,se cresteaza,se clatesc bine si se lasa deoparte sa se scurga apa. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste

Parlim bucatile de carne pe flacara aragazului, le spalam bine si pulpele le taiem in doua, adica

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

    Foarte gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - 4 fileuri de piept de pui
  • - 500 g de penne (paste)
  • - 5 dovlecei mici
  • - 2 catei mari de usturoi
  • - 1 borcan de smantana
  • - 1 bucata de parmezan
  • - ulei de masline
  • - sare
  • piper
  • - curry si boia iute
  • - frunze de busuioc proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

96 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

4 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu costita la cuptor