autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

pui cu smantana

Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: focsa vlad george (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Ingrediente
1 pui mare, 150 g unt, 1 1/2 cana cu apa, 200 g smanatana, 1 leg de marar verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Speli puiul si-l portionezi .O portie bucovineana generoasa.
In untul fierbine,rumenesti puiul,pana se face auriu,dupa care stingi cu apa,acoperi si-l lasi asa,sa mocneasca la foc mic pana este pe jumatate facut.
Intre timp ,toci marunt mararul si desfaci smantana in putina apa.Acum e momentul sa ridici capacul.Intai adaugi smanatana,apoi sare dupa gust,dupa care dai cratita la cuptor,la foc mic,vreo 20-30 min
Dupa ce scoti puiul smantanit din cuptor,adaugi mararul tocat si amesteci putinel,fara sa deranjezi lucrarea din cratita prea tare.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu smantana

Pulpe de pui cu smantana

Taiem ceapa si o calim in putin ulei . Adaugam si bucatile de carne .Cand carnea incepe sa se rumeneasca

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ciorba de pui cu smantana

Ciorba de pui cu smantana

Se pune carnea la fiert in apa cu sare iar cind clocoteste se spumuieste. Se adaufa toate legumele

22 voturi    2 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pui mare
  • 150 g unt
  • 1 1/2 cana cu apa
  • 200 g smanatana
  • 1 leg de marar verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Chiftele cu sos de rosii