Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Pui cu sos garam masala

Ingrediente

  • 1/2 de pui
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura suc de rosii
  • 200 ml lapte de cocos
  • 1 lingurita cu varf de garam masala
  • 30 ml vin alb sec
  • sare
  • 2 linguri de ulei de masline

Mod de preparare

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin.

Adaugam apoi ceapa si usturoiul taiate marunt, sare dupa gust si amestecam pana ceapa incepe sa se inmoaie, dupa care punem garam masala si omogenizam.

Adaugam vinul si sucul de rosii si lasam sa se evapore alcoolul, urmand apoi laptele de cocos si cateva linguri de apa.

Lasam la foc mediu cca 20 de minute, amestecand ocazional.

Se serveste cu orez alb si frunzulite de coriandru proaspat.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul