Se storc lamaile,iar sucul obtinut se amesteca cu vinul,zaharul si ghimbirul.Filetam puiul si il lasam in sosul obtinut timp de o ora.Dupa acest timp,se scoate puiul si se condimenteaza cu sare si piper.Se da prin faina,oul batut si se pune la prajit in ulei incins.Se scoate pe hartie absorbanta.Sosului de lamaie i se adauga lingurita de amidon de porumb.Se amesteca bine,se pune pe foc si se da in cateva clocote pana se ingroasa.Trebuie sa cada mai greu de pe lingurita.Se adauga peste pui la fiecare portie.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii