autor:

Cristina Oprica

» » Mancaruri cu carne

Pui cu sos de lamanie si ghimbir

Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg carne de pui fara piele (piept, pulpe), 1 cana/250ml iaurt, 3 linguri suc de lamaie (sau lime), 2 catei de usturoi, 1 lingura de radacina de ghimbir rasa, 1 praf de sare, 1/4 lingurita de piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul.
Puneti bucatile de pui intr-un vas de copt uns.
Amestecati toate celelalte ingrediente intr-un vas si turnati cu lingura peste carnea de pui si intoarceti bucatile ca sa se acopere pe ambele parti de amestecul respectiv.
Coaceti timp de o ora sau pana cand carnea pierde nuanta roz de la mijloc.

Ca garnitura, se poate folosi un mix de legume congelate trase la tigaie cu putin ulei de masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de lamanie si ghimbir" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Specialitate de pui cu legume gratinate

Specialitate de pui cu legume gratinate

Inlaturam pielita de pe pulpe si le dezosam. Se poate folosi si piept de pui in loc de pulpe. Pulpele

9 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Parjoale moldovenesti

Parjoale moldovenesti

Carnea tocata se amesteca cu ceapa, morcovul, usturoiul si verdeata (care in prealabil au fost maruntite

26 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de pui fara piele (piept
  • pulpe)
  • 1 cana/250ml iaurt
  • 3 linguri suc de lamaie (sau lime)
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de radacina de ghimbir rasa
  • 1 praf de sare
  • 1/4 lingurita de piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita cu cartofi prajiti