autor:

Cristina Oprica

» » Mancaruri cu carne

Pui cu sos de lamanie si ghimbir

Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg carne de pui fara piele (piept, pulpe), 1 cana/250ml iaurt, 3 linguri suc de lamaie (sau lime), 2 catei de usturoi, 1 lingura de radacina de ghimbir rasa, 1 praf de sare, 1/4 lingurita de piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul.
Puneti bucatile de pui intr-un vas de copt uns.
Amestecati toate celelalte ingrediente intr-un vas si turnati cu lingura peste carnea de pui si intoarceti bucatile ca sa se acopere pe ambele parti de amestecul respectiv.
Coaceti timp de o ora sau pana cand carnea pierde nuanta roz de la mijloc.

Ca garnitura, se poate folosi un mix de legume congelate trase la tigaie cu putin ulei de masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de lamanie si ghimbir" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sufleu de cartofi cu carnati de casa

Sufleu de cartofi cu carnati de casa

Se spala bine cartofii si se pun la fiert in coaja in apa sarata pana se inmoaie. Se curata legumele,se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cartofi la cuptor cu carnati

Cartofi la cuptor cu carnati

Fierbem cartofii in coaja si 9 oua separat.Dupa ce s-au fiert si racit le curatam bine de coaja.Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de pui fara piele (piept
  • pulpe)
  • 1 cana/250ml iaurt
  • 3 linguri suc de lamaie (sau lime)
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de radacina de ghimbir rasa
  • 1 praf de sare
  • 1/4 lingurita de piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

6 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

2 voturi    1 comentariu
30 min
Fripturi
SPIRALE CU PIEPT DE PUI SI SOS DE LEGUME