autor:

Cristina Oprica

» » Mancaruri cu carne

Pui cu sos de lamanie si ghimbir

Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg carne de pui fara piele (piept, pulpe), 1 cana/250ml iaurt, 3 linguri suc de lamaie (sau lime), 2 catei de usturoi, 1 lingura de radacina de ghimbir rasa, 1 praf de sare, 1/4 lingurita de piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul.
Puneti bucatile de pui intr-un vas de copt uns.
Amestecati toate celelalte ingrediente intr-un vas si turnati cu lingura peste carnea de pui si intoarceti bucatile ca sa se acopere pe ambele parti de amestecul respectiv.
Coaceti timp de o ora sau pana cand carnea pierde nuanta roz de la mijloc.

Ca garnitura, se poate folosi un mix de legume congelate trase la tigaie cu putin ulei de masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de lamanie si ghimbir" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu miere si bucuioc

Pulpe de pui cu miere si bucuioc

Pulpele se spala si se ung cu o pensula cu miere. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se presara

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
MENIU DIN CARNE PE GRILL (pentru 2 persoane)

MENIU DIN CARNE PE GRILL (pentru 2 persoane)

Tai pieptul de pui in doua. Asezi carnea pe grillul incins.Rumenesti carnea pe ambele parti. Prajesti

2 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de pui fara piele (piept
  • pulpe)
  • 1 cana/250ml iaurt
  • 3 linguri suc de lamaie (sau lime)
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de radacina de ghimbir rasa
  • 1 praf de sare
  • 1/4 lingurita de piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute si praz umplut cu garnitura de piure