- in wok se caleste puiul taiat cubulete, int-o lingurita de ulei de masline; cand este rumenit se varsa intr-un castron
- wok-ul este folosit in continuare pentru a cali ceapa taiata solzisori; in momentul cand devine translucida se adauga "in ploaie" zaharul brun si se lasa pana se caramelizeaza usor
- intr-un pahar se amesteca mustarul, iaurtul, o lingurita ulei masline, tarhonul, sare, piper
- peste ceapa caramelizata se adauga puiul rumenit si sosul de mustar cu iaurt
- se fierb impreuna 2-3 minute
- se serveste pe un pat de orez fiert, fie simplu fie cu sos soia

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii