autor:

simina bran

» » , Mancaruri cu carne, Sosuri

Pui cu sos de smantana

Autor: simina bran (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simina bran (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 noiembrie 2011

Ingrediente
250 g piept pui dezosat, 200 ml smantana, 2 lingurite faina de secara superioara, marar, 2 ml otet balsamic, 2 ml ulei de masline, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Puneti intr-o tigaie teflonata,pieptul filetat condimentat cu sare si piper, dar fara ulei si lasati-l sa isi schimbe culoarea pe ambele parti (el devine albicios). Completai in acest moment cu o canita de apa si lasati-l in tigaiei pana scade apa.

Separat, amestecati smantana cu 2 lingurite faina de secara, marar, uleiul de masline, otetul balsamic si sare si piper dupa cum va place.

Turnati amestecul peste pieptul din tigaie si lasati pe foc 1 min timp in care intoarceti bucatile de piept.

Se serveste cald!

Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Pui cu legume si sos de smantana

Pui cu legume si sos de smantana

Este o mancare usoara de seara care nu necesita multe pregatiri. Se ung pulpele cu ulei si se presara

3 voturi    4 comentarii
2h
Fripturi
Pui rumenit cu legume si sos de smantana

Pui rumenit cu legume si sos de smantana

Se opareste pieptul intr-un litru de apa(atentie nu se fierbe), apoi se taie cuburi potrivite in

6 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 250 g piept pui dezosat
  • 200 ml smantana
  • 2 lingurite faina de secara superioara
  • marar
  • 2 ml otet balsamic
  • 2 ml ulei de masline
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pesto de patrunjel Pesto de patrunjel

Patrunjelul se taie mai marunt si impreuna cu oregano taiat marunt, sare si uleiul de masline se dau la blender pana se obtine o pasta. Se

0 voturi    0 comentarii
15 min
Conserve si muraturi
Suc de rosii cu ardei kapia rosu Suc de rosii cu ardei kapia rosu

Rosiile bine spalate se taie feliute si se indeparteaza petele, cotoarele, oprind numai partea sanatoasa si coapta, apoi se dau prin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Pastă de susan - Tahini