autor:

simina bran

» » , Mancaruri cu carne, Sosuri

Pui cu sos de smantana

Autor: simina bran (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simina bran (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 noiembrie 2011

Ingrediente
250 g piept pui dezosat, 200 ml smantana, 2 lingurite faina de secara superioara, marar, 2 ml otet balsamic, 2 ml ulei de masline, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Puneti intr-o tigaie teflonata,pieptul filetat condimentat cu sare si piper, dar fara ulei si lasati-l sa isi schimbe culoarea pe ambele parti (el devine albicios). Completai in acest moment cu o canita de apa si lasati-l in tigaiei pana scade apa.

Separat, amestecati smantana cu 2 lingurite faina de secara, marar, uleiul de masline, otetul balsamic si sare si piper dupa cum va place.

Turnati amestecul peste pieptul din tigaie si lasati pe foc 1 min timp in care intoarceti bucatile de piept.

Se serveste cald!

Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Piept de pui cu sos de smantana si marar

Piept de pui cu sos de smantana si marar

Am taiat cubulete piepul de pui si l-am calit in unt,apoi am adaugat smantana,usturoi pisat,sare,piper,

12 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu praz si sos de smantana

Pulpe de pui cu praz si sos de smantana

Prajiti puiul intr-o tigaie incinsa in uleiul de masline, pana devin aurii pe toate partile. Adaugati

4 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 250 g piept pui dezosat
  • 200 ml smantana
  • 2 lingurite faina de secara superioara
  • marar
  • 2 ml otet balsamic
  • 2 ml ulei de masline
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Pesmet picant ptr snitele