Reteta postata pe: 02 noiembrie 2011
Ingrediente
250 g piept pui dezosat, 200 ml smantana, 2 lingurite faina de secara superioara, marar, 2 ml otet balsamic, 2 ml ulei de masline, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Puneti intr-o tigaie teflonata,pieptul filetat condimentat cu sare si piper, dar fara ulei si lasati-l sa isi schimbe culoarea pe ambele parti (el devine albicios). Completai in acest moment cu o canita de apa si lasati-l in tigaiei pana scade apa.
Separat, amestecati smantana cu 2 lingurite faina de secara, marar, uleiul de masline, otetul balsamic si sare si piper dupa cum va place.
Turnati amestecul peste pieptul din tigaie si lasati pe foc 1 min timp in care intoarceti bucatile de piept.
Se serveste cald!
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un
review
Este o mancare usoara de seara care nu necesita multe pregatiri.
Se ung pulpele cu ulei si se presara
Carnea se taie in bucati potrivit de mari si se rumenesc in putin ulei pe toate partile.
Se scoate
14 voturi
10 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate