autor:

simina bran

» » , Mancaruri cu carne, Sosuri

Pui cu sos de smantana

Autor: simina bran (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simina bran (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 noiembrie 2011

Ingrediente
250 g piept pui dezosat, 200 ml smantana, 2 lingurite faina de secara superioara, marar, 2 ml otet balsamic, 2 ml ulei de masline, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Puneti intr-o tigaie teflonata,pieptul filetat condimentat cu sare si piper, dar fara ulei si lasati-l sa isi schimbe culoarea pe ambele parti (el devine albicios). Completai in acest moment cu o canita de apa si lasati-l in tigaiei pana scade apa.

Separat, amestecati smantana cu 2 lingurite faina de secara, marar, uleiul de masline, otetul balsamic si sare si piper dupa cum va place.

Turnati amestecul peste pieptul din tigaie si lasati pe foc 1 min timp in care intoarceti bucatile de piept.

Se serveste cald!

Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Pui cu legume si sos de smantana

Pui cu legume si sos de smantana

Este o mancare usoara de seara care nu necesita multe pregatiri. Se ung pulpele cu ulei si se presara

3 voturi    4 comentarii
2h
Fripturi
Pui cu sos de smantana si mamaliguta

Pui cu sos de smantana si mamaliguta

Carnea se taie in bucati potrivit de mari si se rumenesc in putin ulei pe toate partile. Se scoate

14 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 250 g piept pui dezosat
  • 200 ml smantana
  • 2 lingurite faina de secara superioara
  • marar
  • 2 ml otet balsamic
  • 2 ml ulei de masline
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Chimichurri Sauce