Puneti intr-o tigaie teflonata,pieptul filetat condimentat cu sare si piper, dar fara ulei si lasati-l sa isi schimbe culoarea pe ambele parti (el devine albicios). Completai in acest moment cu o canita de apa si lasati-l in tigaiei pana scade apa.
Separat, amestecati smantana cu 2 lingurite faina de secara, marar, uleiul de masline, otetul balsamic si sare si piper dupa cum va place.
Turnati amestecul peste pieptul din tigaie si lasati pe foc 1 min timp in care intoarceti bucatile de piept.
Se serveste cald!
Sa aveti pofta!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii