Taie ceapa julien si caleste-o. Adauga un praf de sare si ciupercile curatate si taiate felii. Lasa pe foc pana scade aproape toata zeaza pe care o lasa ciupercile.
2. Stinge apoi cu smantana si lapte. Adauga faina sau amidonul amestecand pentru a nu se forma cocoloase. Lasa pe foc cel mult 2-3 minute.
3. Separat, spala carnea, tai-o cubulete si condimenteaz-o cu sare. Trage apoi carnea in unt topit si cand este aproape gata toarna sosul de smantana.
4. Lasa la cuptor cateva minute, dupa care parfumeaza cu verdeata tocata fin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii