Se taie puiul bucati potrivite si se sareaza.Intr-o tigaie se pune uleiul si cand s-a incalzit punem puiul la prajit.Lasam pana ce se rumenesc si se adauga cateii de usturoi,frunza de dafin si amestecam cu o lingura de lemn.
Se lasa la prajit timp de 15 minute fara capac si alte 15 minute cu capacul pus.
Se scoate si se scurge de ulei si este gata de servit.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii