Pui cu usturoi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 pui
  • -2 catei de usturoi
  • -1/2 pahar de ulei
  • -o frunza de dafin
  • -sare

Mod de preparare

Se taie puiul bucati potrivite si se sareaza.Intr-o tigaie se pune uleiul si cand s-a incalzit punem puiul la prajit.Lasam pana ce se rumenesc si se adauga cateii de usturoi,frunza de dafin si amestecam cu o lingura de lemn.

Se lasa la prajit timp de 15 minute fara capac si alte 15 minute cu capacul pus.

Se scoate si se scurge de ulei si este gata de servit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise