autor:

Spanu Monica Daniela

» » Mancaruri cu carne

Pui cu usturoi

Autor: Spanu Monica Daniela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 01 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Spanu Monica Daniela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 01 mai 2009

Ingrediente
-1 pui, -2 catei de usturoi, -1/2 pahar de ulei, -o frunza de dafin, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Se taie puiul bucati potrivite si se sareaza.Intr-o tigaie se pune uleiul si cand s-a incalzit punem puiul la prajit.Lasam pana ce se rumenesc si se adauga cateii de usturoi,frunza de dafin si amestecam cu o lingura de lemn.
Se lasa la prajit timp de 15 minute fara capac si alte 15 minute cu capacul pus.
Se scoate si se scurge de ulei si este gata de servit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui la tigaie cu rosii si usturoi

Pui la tigaie cu rosii si usturoi

Zilele trecute, intr-un context ce includea si fasolea verde, o prietena mi-a spus ca nu-i place

19 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu morcov si usturoi

Pulpe de pui cu morcov si usturoi

Pulpele de pui spalate le-am pus la fiert in putina apa rece, cam vreo 15 minute. Le-am spumuit de

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Foarte bun imi place combinatia.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • -1 pui
  • -2 catei de usturoi
  • -1/2 pahar de ulei
  • -o frunza de dafin
  • -sare

Raporteaza reteta

burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun imi place combinatia.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
File de vitel cu sos de ceapa si rosii