Se taie puiul bucati potrivite si se sareaza.Intr-o tigaie se pune uleiul si cand s-a incalzit punem puiul la prajit.Lasam pana ce se rumenesc si se adauga cateii de usturoi,frunza de dafin si amestecam cu o lingura de lemn.
Se lasa la prajit timp de 15 minute fara capac si alte 15 minute cu capacul pus.
Se scoate si se scurge de ulei si este gata de servit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii