autor:

Rahela

» » Mancaruri cu carne

Pui in parmezan

Autor: Rahela (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rahela (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Ingrediente
120 g piept de pui, 3 oua, cantitate egala de parmezan, 10 g salvie tocata marunt, faina

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se transeaza, se condimenteaza cu sare si piper. Ouale se bat si se amesteca cu parmezanul si se adauga salvia. Carnea se da prin faina, apoi prin amestecul de oua si se prajeste putin. Se serveste cald, langa un Ratatouille.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu parmezan

Piept de pui cu parmezan

Mai putin, inseamna mai mult. Intotdeauna prefer mancarurile cu ingrediente mai putine. Pieptul

1 vot    0 comentarii
20 min
Fripturi
Cosulete din parmezan cu piept de pui si bacon

Cosulete din parmezan cu piept de pui si bacon

Se ia bucata de piept de pui se unge cu foarte putin ulei se pipereaza si se pune pe grill(gratar)

9 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 120 g piept de pui
  • 3 oua
  • cantitate egala de parmezan
  • 10 g salvie tocata marunt
  • faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mincare de fasole cu carne de miel(specific arab)