autor:

Rahela

» » Mancaruri cu carne

Pui in parmezan

Autor: Rahela (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rahela (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Ingrediente
120 g piept de pui, 3 oua, cantitate egala de parmezan, 10 g salvie tocata marunt, faina

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se transeaza, se condimenteaza cu sare si piper. Ouale se bat si se amesteca cu parmezanul si se adauga salvia. Carnea se da prin faina, apoi prin amestecul de oua si se prajeste putin. Se serveste cald, langa un Ratatouille.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cosulete din parmezan cu piept de pui si bacon

Cosulete din parmezan cu piept de pui si bacon

Se ia bucata de piept de pui se unge cu foarte putin ulei se pipereaza si se pune pe grill(gratar)

9 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Piept de pui cu parmezan

Piept de pui cu parmezan

Mai putin, inseamna mai mult. Intotdeauna prefer mancarurile cu ingrediente mai putine. Pieptul

2 voturi    0 comentarii
20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 120 g piept de pui
  • 3 oua
  • cantitate egala de parmezan
  • 10 g salvie tocata marunt
  • faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Chiftele cu oua de prepelite